Hydrauliek

Hydrauliekservice op locatie

Een expert op locatie nodig om uw hydrauliekcomponenten onder de loep te nemen en te repareren? Vertrouw dan op MeMa Service. Onze bus is uitgerust met professioneel gereedschap om hydrauliekslangen ter plaatse te persen, aan te sluiten en te vervangen. We verkopen en plaatsen onder andere:

Agrarische & industriële hydraulische systemen

Hoewel landbouwmachines alsmaar geavanceerder worden, kan er zich door omstandigheden een hydraulisch lek voordoen. Wij kunnen ter plaatse slangen van de volgende afmetingen persen:

Grotere slangen zoals 1” tot 1 ½” staalinlage persen we in onze werkplaats. Voor hydraulische componenten kunnen we hydropompen en hydromotoren aanleveren van merken als Rexroth, Danfoss, Eaton, Brevini, Vickers en Char-Lynn. 

Hydrauliekfilters in het bijzonder halen we bij Donaldson, Mann, MAHLE en MP Filtri. Stuurventielen en CETOP-ventielen kopen we dan weer aan bij ARGO-HYTOS, Atos en Brevini. Voor inlinecomponenten, tot slot, vertrouwen we op Oil Control Systems en Walvoil.

Hydraulische compactaggregaten

Als u dat wenst, kunnen we hydraulische compactaggregaten voor u samenstellen. We beschikken namelijk over een tekenprogramma waarmee we probleemloos zelf hydraulische systemen kunnen ontwerpen en in de praktijk kunnen toepassen.

Daarnaast bieden we voor industriële hydrauliek en intern transport binnen de transportsector 1TE- en 2TE-slangen aan, die voornamelijk bij heftruckmasten ingezet worden. Doorgaans hebben we bijbehorende koppelingen en adapters van merken als DiBO en Kärcher op voorraad.

We gebruiken altijd kwaliteitsonderdelen opdat we lekkages kunnen vermijden, ongeacht de druk die de weers- of werkomstandigheden op uw apparatuur uitoefenen. Kan u wel wat hulp gebruiken om een hydraulisch systeem te ontwerpen en op te bouwen? Wij kunnen u daarbij helpen of zelfs het hele project voor u ontwikkelen.