Nieuwe werktuigen & tweedehandsmachines

Land- en tuinbouwmachines van topmerken

Bij ons kan u allerlei soorten land– en tuinbouwmachines aankopen. We bieden zowel nieuwe modellen als tweedehandsexemplaren aan die in topconditie verkeren. Voor al onze technologische hoogstandjes profiteert u van een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Een van onze vaste partners is Pitbull. De machines van Pitbull worden met hoogwaardige materialen in een nieuwe fabriek geproduceerd. Het moderne machinepark en meer dan tien robotsystemen maken het mogelijk om vlot en nauwkeurig krachtige machines af te leveren.

Een andere vaste waarde binnen ons aanbod zijn de landbouw– en onderhoudsmachines van Samasz. Daarvan zijn we trouwens regionaal dealer. Zo hebben we onder andere:

Machines
van Samasz, kwaliteit verzekerd

De toestellen van Samasz zijn betrouwbaar, robuust en zeer betaalbaar. Verder verkopen we tweedehandslandbouwmachines en –grondverzetmachines.

Wij verzekeren u van een kwaliteit die niet moet onderdoen voor die van de gloednieuwe exemplaren, aangezien we de machines grondig keuren en onderhouden.

Ontdek onze handige boxeninstrooier

Sinds kort is bij ons een handige boxeninstrooier van 1,3 m³ te verkrijgen. Die is uitermate geschikt voor natte kalk en stro dankzij de dubbele roerders die zich naast elkaar bevinden. Het volume en de oliestroom kan u eenvoudig regelen.

De strooier heeft tevens een opschepmes uit hardox, wielrollen aan de onderkant van de bak en een doseerklep om de uitstrooi te controleren. Hieronder ziet u alle specificaties. Wil u nog bijkomende inlichtingen inwinnen? Stuur ons dan gerust een bericht.

Model
ALPACA
Werkbreedte
1750 mm
Transportbreedte
1750 mm
Transporthoogte
Dikte van 1690 mm
Volume
1,3 m³
Optimale oliestroom
40 – 80 l/min; één paar
Gewicht
670 kg